В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

За нас

КОИ СМЕ НИЕ?


Ние сме малък екип, квалифициран в брандиране на облекла и аксесоари от текстил. Стремим се да помогнем на нашите Клиенти да наложат и увеличат разпознаваемостта на тяхната търговска марка с професионално брандираните от нас облекла. Ако сте собственик на бизнес, независимо малък или голям, вие непрекъснато търсите начин да промотирате и увеличите популярността на вашия бранд. Съществуват много рекламни техники, но от практична гледна точка малко неща са по-привлекателни от отпечатването на логото Ви върху тениски, фирмени, спортни или ежедневни облекла.

Една от най-простите причини да се използват тениски и облекла е видимостта. Те са невероятно практичен начин за реклама, за увеличаване на популярността на марката. Всеки човек носещ брандирана дреха, показва своето отношение към бранда и се превръща в негов естествен разпространител.

Има много начини да извлечете максимална полза за вашия бизнес като използвате с брандирани продукти...например  носейки или подарявайки ги при промоционални или спортни събития, тимбилдинги, за награден фонд, томболи, подаръци при завърнал или преподписал договор Клиент... Важно е обаче продукта и печата да са с високо качество, независимо дали ще се носи от екипа или ще се подарява. Затова нашия стремеж е да предложим  високо качество и привлекателна визия на продуктите, който ще представи вашия бранд пред СВЕТА.

 

КАКВО МОЖЕМ ДА БРАНДИРАМЕ?


Тениски, поло тениски (с яка), ризи, суитчери, работни, фирмени, спортни екипи, елеци, полари, престилки... 

Аксесоари - шапки, ленти за баджове, чанти, чадъри, раници..

Винаги можете да отправите запитване за продукт, който не е изброен по-горе.